Een gids voor de Culinaire

Instituut voor het behoud van wilde dieren

De inheemse Lenape-bevolking verzamelt al sinds precolumbiaanse tijden voedsel en maakt kunstnijverheid. Zij leven in deampa en kust laaglanden van de bergachtige gebieden van noord-centraal Oregon. De moderne fitness spa richt zich op de levensstijl en voeding van deze inheemse bevolking. Estes biedt het meest uitgebreide aanbod van spa’s in zuid-centraal Oregon. Hier geven een arts uit de inheemse geneeskunde en zijn staf medisch en wellness-advies. Het Pamakingua Resort trekt een grote groep mannen en vrouwen die in dit soort kuuroorden ge├»nteresseerd zijn.

Gainers op de truckstop parkeerplaats met Rondreis Marokko 8 dagenhunnasandwichbonfires(dingos) om 18:00 uur op een donderdagavond. Gainers verblijven in hun smalle bootjes, die eruit zien als grote appartementen, en koken hun maaltijden op houtgestookte grills. Je hoeft maar binnen te stappen en de appelin komt binnen met de verse vangst van de dag. Het is er allemaal in de hoek voor u om een snelle hap te eten of om de kunst aan de muren te bekijken.

Als u op zoek bent naar een meer sedentaire manier om uw vakantie door te brengen, checkout een aantal van de musea en de artefacten galeries. Het Oregon Air and Space Museum is gehuisvest in een gerestaureerd observatorium waar nog intacte piloten te zien zijn. Casco Bay is de plaats om naartoe te gaan voor kunstvoorwerpen, maar met een Grieks thema. Het is een ideale plaats om de geschiedenis van de Dry Tortugas te onderzoeken. Wickenburg en dergelijke zijn interessant, maar hebben een beperkt aantal overnachtingsmogelijkheden. Kijk online voor fax en tour services.

Huur een auto en blijf in Wickenburg als het er het hele jaar door 80 graden is.

Maak een tocht

Al meer dan 20 jaar gebruiken rotsklimmers Mount Hood in Oregon als top op hun beklimmingen. Als u niet van de uitdaging van het klimmen houdt, zijn er genoeg andere manieren om het landschap in de buurt van Portland te zien. Neem de makkelijke vergelijking en een gehuurde auto om de rest van het landschap te ontdekken. Je kunt de makkelijke vergelijking en een gehuurde auto nemen naar het Willamette, of Mount Hood gebied. Breng wat tijd door bij de Crater, er zijn genoeg parkeerplaatsen en paden om te beklimmen. Voor de uitdaging, probeer Rain Canyon. Er zijn zelfs trams en liften. Wees voorzichtig met verticale afdalingen, want dit is een sterke klif.

Om de via ferrata te bekijken, neem een gondel naar de top, met uitzichten zo ver als mogelijk. Een bezoek aan Mount Hood via een lift is leuk. U krijgt het uitzicht vanaf de top, en de ervaring is de moeite waard.

Maak een picknick

Er zijn genoeg parken in de buurt voor een picknick, en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Plan uw picknick met vrienden, en gebruik de fiets of te voet als uw belangrijkste vorm van vervoer om van het landschap te genieten. De wegen zijn smal, en maken omkeren op sommige plaatsen nutteloos, maar voor een picknick kun je wel omkeren. Je kunt ook een route uitstippelen met een bezoek aan het ontmoetingshuis, de grotten, het museum en de picknickplaats.