De geschiedenis van Israël

Groepsreis Israel

De meeste jongeren die Israël bezoeken hebben geen idee van de geschiedenis van het land. Desondanks zijn er veel historische plaatsen in Israël. De bekendste daarvan zijn de tempels, de wildernis en de musea in Aswan.

Er zijn veel dingen te zien in Israël. Hier zijn er enkele van.

Tempels van Tel Aviv – De term “Tempel van Gethseiden” wordt over het algemeen vertaald als “Tempel van de Zeven Standbeelden”. Wat je misschien niet weet, is dat het eigenlijk verwijst naar een hedendaags volleybalveld. Het werd in 1890 gebouwd door de Oegandees-Amerikaanse architect Victorians. Momenteel is het de thuisbasis van het Israëlische Quicksilver Team.

Yad Vashem Holocaust Museum – dit museum bevindt zich in Jeruzalem. Het werd in 1953 opgericht door een beperkt aantal moedige personen na de Zesdaagse Oorlog, om de geschiedenis van de Holocaust te helpen bewaren. Het beschikt over een gepersonaliseerde ervaring die is ontworpen om gemeenschappen samen te brengen door middel van gedeelde ervaringen en spel.

Tel Aviv Beach – de leiders van de Israëlische levensstijlindustrie erkennen al lang het belang van het culturele en architecturale landschap van Tel Aviv. De meesterontwikkelaars en ontwerpers van Tel Aviv hebben in hun ontwerpen de thema’s liefde en technologie verwerkt.

Shaul Magis International – Wereldberoemd om zijn lijn handtassen, is de Shaul Magis International gevestigd in 10ía, Beach. Het is een pionier op het gebied van modeontwerp. De winkel is omgeven door een grote tuin. Er is een grote verscheidenheid aan handtassen en gelabelde shirts. Ook zijn er schoenen, cosmetica en enkele olijvenpotten.

Daytona USA – Deze belangrijke internationale luchthaven is de tweede grootste in de Verenigde Staten, en de tweede meest bevolkte stad in de staat Florida. De luchthaven is een complex voor openbare veiligheid. Het is een toonbeeld van milieuverantwoordelijkheid en heeft weinig invloed op het milieu in de omgeving. De luchthaven fungeert als toegangspoort tot Orlando en andere steden in Florida.

Florida Keys – Lower Keys, is een keten van eilanden. Elk eiland is een virtuele habitat op zichzelf. De Keys hebben een exotische aantrekkingskracht. Hoewel veel van de kleinere eilanden gezinsvriendelijke hotels hebben, zijn de Key West, en vooral de Fort Lauderdale Keys, attracties die u niet mag missen.

Lamantijnen – De Florida Keys, is de thuisbasis van de lamantijn. Deze bijzondere dieren zijn een bedreigde diersoort, maar de Key staat pal voor ze. Er zijn groepen individuen die zich inzetten om de soort voor uitsterven te behoeden, toegewijd aan hun overleving.

Zwemmen met dolfijnen – Zwemmen met dolfijnen is een wereldwijd vooruitzicht. Zwem met dolfijnen in de Keys, of snorkel vanuit een dolfijnennest in de Everglades, en u zult een aantal van de meest ongelooflijke dierlijke gedragingen zien, als zowel moeder als baby dolfijnen zich bezighouden met een spel dat tegelijkertijd speels en aaseterachtig lijkt te zijn.

Bezoek de zebra’s – giraffen, dat is. Koeien met jongen, die twee tot vier maanden opgroeien slibben dicht bij degenen die liever in de open lucht rusten. De cycli blijven vrij constant, ook al slibben de benen schrijnend wankel. Het resultaat is een soort constante halve hoek. Een rechtop lopende giraffe blijft in het midden van zijn lijn, ook al trekt slib beide poten naar het lichaam toe. Kies voor de voorpoten omhoog in een draf houding. Met dit gezichtspunt mist u veel van de actie.

Eet Gin en Tonic – Een zomermiddag met het gezin is niet compleet zonder de nodige gin en om op te toosten. Er zijn een aantal pubs die het rijkere Londense ale serveren, en er zijn altijd musketiers en doedelzakspelers in de straten. Meer dan alleen maar drinken, bieden de pubs de klok rond dans en amusement.

Bristol, Engeland, is een wereldberoemde feesthoofdstad en zet de standaard voor Britse vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten. Andere Britse steden en dorpen zullen in het oog springen als plaatsen die je als circusjongere niet mag missen. Asbury, touring York en Newcastle behoren tot de populaire bestemmingen. Maar, het is Eltham en zijn club Cuben dat het epicentrum voor ‘stag’ week reizen is. De groep breekt meestal op na een paar weken in de stad te hebben doorgebracht.

De meeste voorzieningen zijn beschikbaar in het stadscentrum, maar uitgestrekte voorsteden huis weekendje weg resorts. Gebieden van uitzonderlijke schoonheid, zoals de uitlopers van de grote kalkstenen heuvel in Ranworth of pastorale rust in de buurt van Ullswater, worden beschouwd als de juiste plaats voor dergelijke getaways.