Hoe word je een geweldige artiest

Ik weet zeker dat je al weet wat een goed schilderij is. Het eerste dat ik vandaag met u wil delen, is een zeer belangrijke sleutel in dit proces. Voordat we verder gaan, wil ik u een kleine introductie geven over grote artiesten. De belangrijkste sleutel om een ​​groot schilder te worden is A Great Artist List.

Dit is een korte les om een ​​onvoorstelbare schilder te worden:

De puzzel:

Het is niet voldoende om een ​​stijl of schilderij te leren schilderen. Het belangrijkste en meest cruciale onderdeel van een schilderij is dat de kunstenaar leert alle aspecten van zijn schilderij te beheersen. Om een ​​ongelooflijke schilder te worden, moet een schilder alle aspecten van schilderen beheersen. Je moet alle dingen waarmee je schildert onder de knie krijgen. Er is geen beginner die in zijn beginnersatelier een schilderij wil maken waarbij hij iets moet doen waar hij zich niet prettig bij voelt. Dus denk er zo over na…Als er iets niet in orde is met het schilderij of de persoon is er niet blij mee…het zal of verwijderd moeten worden of iemand zal het moeten doen die veel langer duurt. Dit leidt tot veel stress en nog meer fouten.

De oplossing:

Om de stress weg te nemen en fouten te voorkomen, willen we leren hoe we ons schilderij kunnen beheersen. Om dit te kunnen doen, moeten we al onze schildertechnieken leren. Als je een schilderij hebt gemaakt dat je erg aanspreekt, maar het na een paar minuten lelijk en niet erg interessant wordt, komt dat omdat je sommige regels die je hebt geleerd niet volgt. Het mooie van schilderen is dat het altijd kan worden veranderd. Je kunt altijd de kleuren van de verf die je gebruikt, de dikte van de verf en zelfs hoe je waterverf op je canvas aanbrengt, veranderen. Daarom kunnen uw schilderijen volledig uniek zijn en u de meester van uw eigen techniek maken.

Hieronder vindt u een lijst met regels zodat u alle aspecten van uw schilderij onder de knie kunt krijgen:

1. Beheers je ademhaling:

Als je leert hoe je je ademhaling kunt beheersen, leer je hoe je het perfecte schilderij kunt maken. Er zijn vijf dingen die je moet beheersen, zodat je je ademhaling kunt beheersen. Dit zijn: Ademhalingssnelheid, Ademhalingsuithoudingsvermogen, Ademhalingsritme, je longstelsel, en raad eens… je gevoel van druk.

Eigenlijk hoef je er waarschijnlijk maar een of twee onder de knie te krijgen. Maar een combinatie van deze 5 dingen is wat je eigenlijk moet beheersen. Door je ademhaling te beheersen, kun je het ritme van je schilderij beheersen. Je uithoudingsvermogen kan worden gecontroleerd door het ademhalingsritme. Je longsysteem zal bepalen hoe hard je werkt en hoe snel en hoe hard je werkt, door de hoeveelheid zuurstof die je naar het canvas krijgt te verminderen. Deze vijf elementen vertegenwoordigen taartwandelingen in de schilderkunst. Het laatste element ligt niet echt bij jou, het is de artiest. Het is aan ons om dat element te beheersen.

Dus door de regels toe te passen die je hebt geleerd, kun je op weg zijn om een ​​groot schilder te worden

2. Regel de verlichting:

Light control is probably the most limiting factor in your paintings. You are going to produce something wonderful only for you to control it. Yet again you must trust that all is right with the painting.

3. Control the use of color:

All artistic work is either composed of art with color or it is composed of art with a limited palette of color. Your painting can make subtleties though that will be crucial to like the eye, the skin tone of your painting and the contrast of the colors in different areas within the painting.

4. Control the use of light and reflections:

The use of light is another limit to the use of form in your work. It is very important to make sure that all the different parts of the painting work together to enhance the overall look of the painting. By this I mean that light and texture must compliment one another, that is they must be complimentary. To make sure that your painting is pleasing to the eye, it is also important to know what will be noticeable by the eye when the painting is closed. This why light and form must cooperate.

5. Control the use of space:

Ruimte is een van de belangrijkste elementen in elk schilderij. Het is cruciaal om het juiste gebruik van de ruimte te kennen om het aangenaam te maken om te zien. Hoe kies je de juiste hoeveelheid ruimte? Dat is de vraag. Waarom? Want om ervoor te zorgen dat het schilderij door iedereen kan worden verdragen, moet het voor ALLE delen van het schilderij werken. Nou, niet alle kunstwerken werken op deze manier, maar om de juiste balans te kiezen en geen schilderij te maken dat wegrent met de liniaal naar boven, moet het de regels volgen.