Het geluid van lage tonen

Muziek opnemen

Bas – Dit is het geluid dat naar het oor wordt gezonden. Een laagfrequent geluid. luistert naar, wat geluiden in het oor voortbrengt. Het is gelijk aan de frequentie van het vacuüm of de lucht/water in een kamer.

Helderheid – Dit is het geluid dat door het middenoor wordt ontvangen. Het is het geluid met een faseverschuiving of daarin. De faseverschuiving is de lichte variatie in het geluid. Het oor wordt door het middenoor gevormd als een kegel. De vorm van het oor heeft een direct effect van variabele toonhoogte, dit resulteert in een muziekinstrument wordt bediend.

Ten eerste: De geluidsbreuk, geproduceerd door de oortelefoon, luidspreker, en de belasting van het oor.

Ten tweede: Het geluid dat wordt geleverd door een of meer oren van het signaal test de annulering, bijvoorbeeld een consonant geluid kan beter zijn met een hoge aanhoudende geluid, en zou kunnen in staat zijn om de vervormde geluid te annuleren.

Ten derde: Het geluid is wat men noemt een Ravensund of een Rund van geluid, is een licht geluid, wanneer het geluid dat geproduceerd wordt weinig geluid heeft, het geluid wordt ook zwakker, en het ruimtelijke geluid lijkt een beetje dieper voor het oor als een audio-signaal.

Hoge frequentie – is een geluid dat door wolfraam wordt geabsorbeerd. De voornaamste functie van wolfraam is dat het geluid wordt “geabsorbeerd”, waardoor het minder sterk wordt naarmate het zich verder van de ooraanzet bevindt.

Geluid is te vergelijken met een luide, terugkoppelende opbouw van kracht op de kleine kloof die een “vibrum” wordt genoemd. Het “vibrum” is de manier waarop geluid in het middenoor terechtkomt. Als je een instrument vasthoudt dat een of meer van deze geluiden voortbrengt – trilgitaar, denk aan een akkoord dat naast je oren ligt.

Geluidsgolven absorberen en transformeren geluid. Een golf is opgebouwd uit vele willekeurige en/of specifieke stukjes geluidsenergie in de tijd. Verschillende golven vertonen verschillende kenmerken, en kunnen worden gecategoriseerd als muzieknoten, en/of toon.

Een muziekinstrument is opgebouwd uit trillingen of “trillingen op snaren” en heeft meestal slechts één smaak of type noot. Vibrato is het aansturen van de verschillende snaren van een muziekinstrument. Vibrato is het eigenlijke geluid dat het instrument maakt met of zonder vibrato.

Geluid

Geluidsgolven vormen een muziekinstrument, zijn basiscomponenten: body, hals, snaren, en stemdelen.

Geluidsgolven zijn een soort pakketjes geluidsenergie die door alle elementen in het instrument snel op en neer worden geschoven en naar de oren worden teruggekaatst, waardoor ze gaan trillen, of eventueel al snel uiteenvallen in afzonderlijke geluiden.

Geluidsgolven vormen een muziekinstrument. Het wordt gewoonlijk bepaald door de grondtoon, de secundaire toon, het interval, en de relatieve toon.

De hals en de snaar zijn de delen van het instrument die zich in de ruimte bevinden waarin de noot of noten worden gespeeld. De snaren of dunne snoeren waaruit het instrument is opgebouwd, worden omgeven door de snaren of dunne snoeren die eromheen wikkelen en het geheel omgeven.

De trilling of het geluidspakket dat door de darm wordt gevormd, die een diepte of afstand of rangschikking vormt van geluidsgolven die zich uitbreiden en naar de oren worden teruggekaatst, zijn toonhoogte-eigenschappen. De hersenen nemen dan beslissingen over welk soort geluid ze kunnen verwachten, of het al dan niet zal worden opgemerkt, en andere factoren.

Een snaar is een snaar met spandraden. Als een snaar breekt, kan dat pijn doen. De hoeveelheid spanning op de snaar, of garen, door de omringende snaren, en de spanning van de snaar bepalen hoe luid of zacht de snaar is, en de toon van die snaar.

De snaarspanning is de hoeveelheid spanning (of vertraging) op de snaar van een muziekinstrument als gevolg van de spanning (niet noodzakelijkerwijs de hoeveelheid vibrato of de sterkte van de trilling) van de snaar, en deze wordt evenredig veroorzaakt door de grootte ( diameter) van het gat in de hals van dat instrument. De sterkte van de snaren en de snaren wordt uitgedrukt in de spanning of de dikte van de snaren.

Alle snaren waaruit een instrument is opgebouwd, zijn met elkaar verbonden door een soepele draad die garen wordt genoemd. Een snaar kan gemaakt zijn van een of meer verschillende materialen, die passen bij de specifieke klank. Wanneer een instrument wordt bespeeld, worden de snaren bewogen door de lippen of de tong. Dit is het geluidssignaal.

Snaar materialen

Soorten snaren zijn onder meer: gegromd, gekookt, en lac, gekookt, geplateerd, zilver, echt zilver, en tin.

Korrel is eenvoudigweg de grootte van de snaar. Deze zijn gemaakt met sneden van ofwel echt zilver, of een synthetische zilverlegering, of beide. Bij de rondgesneden snaar wordt een voorplaat gemaakt met twee sneden zilverfolie, naast één snede zilver.