10 stappen naar een persoonlijke coach

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse
Een persoonlijke coach ondersteunt u bij elke stap in uw carrière en in uw dagelijks leven. Met coaching krijgt u een groter gevoel van zelfvertrouwen, een duidelijk inzicht in uw sterke en zwakke punten en een gids op uw pad. Het is een één-op-één, individuele coaching en voorbereidingsdienst.
Stap #1.Balans opmaken en beginnen
Stap in de schoenen van je eigen carrière. Hoe ziet die eruit? Waar zou je willen zijn? Wat is je doel en doelstelling? Wat zijn je waarden? Wat zijn uw voorkeuren voor werkomgeving, salarisstructuur, locatie, bedrijfsgrootte en -type? Enz. Begin met te evalueren wat u zoekt en nastreeft en wilt zijn. Waar zou u willen zijn? Wat zijn uw sterke punten? Wat zijn uw waarden? Enz. Laten we beginnen met Waarom?
Waarom wil je zijn? Wat is uw huidige functie en waarom wilt u naar deze nieuwe functie? Wat trekt u aan in dit bedrijf? Welke vaardigheden heeft u die specifieke industrie vereist? Wat is uw huidige salaris range? Wat zijn uw voordelen pakket?
Stap 2. Beoordeling
Maak een lijst van uw carrièredoelstellingen. Wat is je uiteindelijke carrièredoel?
Zijn er vaardigheden die u moet verwerven voor uw volgende functie? Zijn er functies waarin of waaraan u zou willen werken?
Stap 3. Verzamel informatie
Bel managementbureaus, werkgevers en recruiters die zeker een rol kunnen spelen in uw toekomstige tewerkstelling. Informatie inwinnen zal je kansen op werk vergroten.
Stap #4.Bereid je voor
Denk na over je interesses, sterke punten en hobby’s. Dit zal je helpen om werk te vinden dat aansluit bij je behoeften.
Stap #5.Werk uw cv bij
Werk uw cv bij. Door informatie te verzamelen, kun je je cv beter afstemmen op een specifieke baan.
Stap #6. Bereid je voor op een gesprek
Bereid je voor op een interview. Vergeet niet dat 90% van de communicatie non-verbaal is en niet visueel kan worden weergegeven. Oefen het uitdrukken van je gedachten en ideeën in verbale vorm.
Stap #7. Overgang
Verander van omgeving. Indien nodig, maak een nieuwe afspraak. Wees eerlijk over het feit dat u een tijdje vrij nodig hebt om het voor elkaar te krijgen.
Stap #8.Werken
Tijdslimieten. Wees eerlijk over uw huidige functie en taken.
Stap 9. Beëindiging
Ontslaan of ontslaan. Gebruik deze term nooit in uw non-verbale gesprek met het management. Laat dit altijd liggen tot je een schriftelijk aanbod hebt.
Stap #10. Voordelen
Neem voordelen mee bij het opstellen van uw aanbod. Dit kan betekenen een extra week vakantie, andere werknemers of een onderzoeks- en ontwikkelingsproject.
Stap #11. Schadevergoeding
Deze verzekering is een onderdeel van uw compensatiepakket. Betaal jaarlijks 50% van uw $10.000,00 basis uit.
Stap #12. ontslagvergoeding
Een vertrekpremie wordt beschouwd als een voordeel. Het wordt uitbetaald als u uit uw functie wordt gezet. 50% van uw basisbedrag van $10.000 wordt maandelijks in escrow gestort. De kredietverstrekker, cornerstone Federal Credit Union, betaalt een vergoeding van 10% voor de verlenging van de lening.
Stap #13.AMA
American Association of Medical Assistants krijgen een laag inkomen lening underwriting kwalificatie. Ze bieden ook een lening underwriting kwalificatie met de Certified Medical Assistant aanwijzing, maar dit is alleen voor de eerste werkgelegenheid, en heeft een veel kortere terugbetaling periode.
Stap #14.Resource Partnership
AHandle Commerce and Resources, een divisie van Resource Partnership is een uitzendbureau dat werkgevers helpt medische en gezondheidswerkers in te huren. Zij bieden al sinds 1978 ondersteuning aan medisch assistenten en medisch kantooradministratie professionals.
Resource Partnership heeft certificeringen in biowetenschappen en gezondheidszorgtechnologie. De certificering van Resource Partnership is een gereactiveerde aanwijzing voor financiële en boekhoudkundige professionals, ontwikkeld onder leiding van “AFTER”, voorheen AmeriFIT.
Stap #15. medicare Rewarding Mapped Medical Assistant Certification Program
Medisch Belonend In kaart gebracht Medisch Assistent Certificeringsprogramma is een online programma voor medisch assistenten dat kandidaten beknopt door het belonende proces van medisch assisteren leidt. Door middel van deze beknopte opleidingsprogramma, kandidaten op te leiden voor MCA (Medical Assistant Certified) certificering in zo weinig als een jaar. Het programma is verdeeld in modules, elk adres over het hoofd gezien gebieden van vaardigheid, kennis en professionele ontwikkeling die van cruciaal belang zijn voor succes als een medisch assistent. Cursussen omvatten Case Studies, e-learning, Medische Terminologie, Inleiding tot Medische Assistentie, 8 Essentiële Vaardigheden, anatomie en fysiologie, Medische Gespecialiseerde processen, Basis review curricula, en Biomedische Instrumentatie.
Stap #16. Medische diploma’s
Om de CMA (Certified Medical Assistant)-benaming te verdienen, moet een kandidaat slagen voor een reeks gecomputeriseerde tests.